Het zomerseizoen zit erop ,  op naar 1 November in de zaal 

Het zomerseizoen zit erop ,  op naar 1 November in de zaal

Afgelopen zaterdag (28 september) was de slotdag van onze vereniging. De weersverwachtingen waren niet heel best, dus werd er op tijd verzameld om een aantal tenten op te zetten. Dat werd door de wind niet makkelijk gemaakt en dat bleek dan ook een flinke uitdaging. Maar nadat alle tenten stonden en alle aankleding gedaan was, kwamen de eerste leden binnen druppelen. Vanaf 12.30u kon er ingeschreven worden en om 13.00u zou de start van de clubkampioenschappen zijn. Maar op dat moment had het net flink geregend en moesten we even wachten op een droge baan. De baan was door de harde wind gelukkig snel droog en om 13.20u konden we eindelijk los.

Er werd door jong en oud hard gereden en iedereen werd luid aangemoedigd. De laatste keer op de skeelers dit zomerseizoen. Iedereen reed 3 afstanden, een sprint afstand, een middellange afstand en een marathon. Gelukkig bleef het tijdens de wedstrijden droog.

Na de wedstrijden was het aan de jury om de klassementen op te maken en werden er lootjes verkocht voor de tombola. Iedereen had een cadeautje mee genomen voor deze tombola en iedereen had schik met de gewonnen prijsjes.

Daarna was eindelijk de prijsuitreiking. Iedereen kreeg een prijs, want iedereen had hun best gedaan!

Nadat iedereen het podium op was geweest en alle vrijwilligers waren bedankt, ging de barbecue aan en bleef het nog lang onrustig op de baan….

Wij feliciteren alle clubkampioenen, bedanken alle vrijwilligers en wensen iedereen veel plezier en succes met wat je ook gaat doen aankomend winterseizoen.

Tot ziens in de zaal in Zaltbommel op vrijdag 1 November.